Thuishulp met dienstencheques via Inharmony

Moeten er kleine huishoudelijke taken gebeuren zoals de was en wat klein naaiwerk? Laat dat maar aan de huishoudhulpen van Inharmony over!

Onze thuishulp zet je wasmachine aan en hangt daarna je was op aan het droogrek of doet het in de droogmachine. Je mag er zeker van zijn dat kledingetiketten juist gelezen worden. Daarvoor voorziet Inharmony een opleiding. Ook verstelwerk van strijkgoed neemt je particuliere thuishulp graag voor haar of zijn rekening. Denk je verder nog aan iets? Laat het weten! We helpen je graag verder.


Je was kant en klaar gewassen, gedroogd en in de kast...het kan! Ontdek hier hoe!


Hulp in huis

Onze hulp aan huis bespaart je heel wat tijd. Bovendien combineert onze huishoudelijke hulp haar werk met poets- en strijktaken bij jou thuis. Zo slinkt niet alleen je to do-lijstje, maar vind je na je werkdag ook een proper huis én een lege strijkmand terug. En indien nodig

Wat doet je thuishulp niet?

Hulp thuis via Inharmony is veelzijdig, maar niet onbeperkt. Wat we niet doen:

  • verhuizen
  • zware spullen verplaatsen
  • in de tuin werken
  • babysitten
  • kinderen ophalen of wegbrengen
  • huisdieren uitlaten
  • de auto poetsen


Wat kost een thuishulp?

Je bent op zoek naar thuishulp? Dienstencheques zijn het ideale betaalmiddel! Je betaal één cheque per uur. Een dienstencheque kost 9 euro, maar netto betaal je slechts 6,30 euro (30% belastingaftrek). Geen extra kosten voor administratie of transport.


                                        Ontdek hoe een thuishulp met dienstencheques werkt  ≥   


Is mijn thuishulp verzekerd?

Onze huishoudsters zijn verzekerd tegen arbeidsongevallen en voor jou als klant hebben we een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering die je verzekert tegen eventuele materiële schade.

Wat gebeurt er als mijn thuishulp ziek is?

Indien je wenst, krijg je een vervangende thuishulp aangeboden. We laten je dan op voorhand weten wie er zal komen. Het is ook mogelijk om die persoon op een ander moment te laten komen.

Wat als ik op vakantie ga?

Thuishulp gezocht, maar je bent er zelf niet? Verwittig je kantoor minstens twee weken op voorhand over je afwezigheid. Meer hoef je niet te doen!

Kan mijn thuishulp een uur extra werken?

Uitzonderlijk meer nood aan een hulp in huis voor bijvoorbeeld extra poetshulp of strijkhulp? Geen probleem! Thuishulp met dienstencheques is bijzonder flexibel. We verrekenen dan simpelweg meer dienstencheques. Gewoon even op voorhand af te spreken met je kantoor

Werken bij Inharmony

Bij Inharmony zijn we steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Ben jij graag bezig met huishoudelijke taken, verantwoordelijk, klantvriendelijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Openingsuren

Kantooruren

(Voor al uw vragen, aanpassingen uurroosters, nieuwe klanten,...)

Van maandag tot en met vrijdag 

Van  9.00 - 13.00

Strijkatelier

Maandag      09.00-13.00 en 15.00-18.00

Dinsdag       09.00-13.00 en 15.00-18.00

      Woensdag   09.00-13.00

Donderdag  09.00-13.00 en 15.00-18.00

       Vrijdag         09.00-13.00

           Zaterdag     Gesloten

           Zondag       Gesloten


Vragen of tips voor Inharmony? Wij horen je graag, Bel ons steeds vrijblijvend op

011 75 87 94

Hasseltsebaan 24
3940 Hechtel (Hechtel-Eksel)