Poetshulp met dienstencheques

Een blinkende keuken. Een propere badkamer. Een vloer die netjes gestofzuigd en gedweild is. En een frisse geur door je huis. Dat is precies wat je van onze poetshulp van Inharmony uit Hechtel-Eksel mag verwachten nadat zij of hij jouw huis verlaat.
“We hebben al een paar thuishulpen gehad. De overgang ging steeds heel vlot. Nu hebben we een man en dat heeft alleen maar voordelen. Hij is vriendelijk en vrolijk, maar ook sterk en groot. En da’s handig voor onze hoge ramen!”

- Katrien Oosters
                                   Vraag hier ook jouw huishoudhulp aan   

Poetsvrouw gezocht? Kies voor kwaliteit van Inharmony uit Hechtel

Poetshulp zoeken en de geknipte persoon vinden, is geen evidentie. Daarom staan we bij Inharmony op kwaliteit. Samenwerken start met een huisbezoek zodat onze poetshulp precies weet wat de verwachtingen zijn. Bij Inharmony krijgt iedere poetsvrouw en iedere poetsman ook een degelijke opleiding voor zij of hij begint. Deze opleiding omvat theorie en praktijk over:

  • poetsen
  • strijken
  • veiligheid
  • discretie

Op de werkvloer worden onze poetshulpen begeleid. Bij de start, maar ook nadat ze al langer in dienst zijn. Op die manier garanderen we voortdurend kwaliteit.

 

Wat doet een poetshulp?

Onze poetshulp poetst iedere ruimte tot in de puntjes. We dweilen de vloer, maken het toilet en de douche schoon en stoffen alles af, om maar een paar dingen te noemen.           Iets lastigere of minder frequente klusjes zoals een koelkast reinigen, de oven schoonmaken en ramen lappen, doen we ook.

 

Wat doet een poetshulp niet?

We poetsen geen:

  • gemeenschappelijke ruimtes zoals een trappenhal in een appartementsgebouw
  • ruimtes voor professioneel gebruik zoals een dokterspraktijk
  • auto’s
  • tuin (wel het terras)
  • dierenbenodigdheden zoals een kattenbak

Onze poetshulp mag op een trapladder ook niet hoger staan dan 3 treden om schoon te maken.

 

Wat kost een poetshulp?

Voor een poetsvrouw met dienstencheques betaal je één cheque per uur. Een cheque kost 9 euro, maar netto betaal je slechts 6,30 euro (30% belastingaftrek).Dat is het!

Geen extra kosten voor transport of administratie. Wel voorzie je zelf de nodige producten en het materiaal.

   


                                                                                          Ontdek hoe poetshulp met dienstencheques werkt     Vragenhoekje poetshulp

Wat als ik op vakantie ga?

Poetshulp gevraagd, maar je bent er zelf niet? Het volstaat om je kantoor minstens twee weken op voorhand te verwittigen.

Is mijn poetshulp verzekerd?

Onze poetsvrouwen zijn verzekerd tegen arbeidsongevallen en voor jou als klant hebben we een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering die je verzekert tegen eventuele materiële schade.

Wat gebeurt er als mijn poetshulp ziek is?

Indien je wenst, krijg je een vervangende poetshulp aangeboden. We laten je dan op voorhand weten wie er komt. Het is ook mogelijk om die persoon op een ander moment te laten komen.

Ruim ik op voorhand op?

Hoeft niet, maar we raden het wel aan. Jij weet het best waar je alles opbergt en hoe minder tijd je poetshulp daaraan besteedt, hoe meer tijd zij of hij heeft om te poetsen. Dienstencheques gebruiken is dus veel efficiënter als je zelf opruimt.

Hoe vaak mag ik mijn poetshulp annuleren?

Poetsvrouwen met dienstencheques rekenen op hun werk. Daarom is onbeperkt annuleren niet mogelijk. Als je iedere week een poetshulp hebt, mag je maximaal 4 weken per jaar annuleren. Als je om de twee weken hulp hebt, mag je maximaal 2 weken per jaar afzeggen. Wel is het steeds mogelijk om je poetshulp op een andere dag te laten komen.

Kan mijn poetshulp een uur extra werken?

Uitzonderlijk meer nood aan poetshulp? Dienstencheques zijn flexibel. Zeker handig bij een grote klus of na een feestje. We verrekenen dan simpelweg meer dienstencheques. Gewoon even op voorhand af te spreken met je Inharmony kantoor.

Wat als ik niet tevreden ben over mijn poetshulp?

Neem contact op met je Inharmony kantoor en laat weten waarom je niet tevreden bent. We luisteren en zullen proberen de situatie te verbeteren door een werkbegeleider te sturen. Die zal jouw poetsvrouw waardevolle tips geven. Wordt het niet beter? Dan zoeken we samen naar een nieuwe huishoudelijke hulp.

Koop ik zelf alle schoonmaak producten?

Ja. Bij de start van de samenwerking krijg je van Inharmony een materiaallijst van wat er allemaal nodig is. Wij geven de voorkeur aan ergonomisch materiaal en milieuvriendelijke producten.

Poetshulp gezocht voor éénmalig gebruik?

In uitzonderlijke gevallen kan dat, maar nooit zonder een overeenkomst.

Krijg ik altijd dezelfde poetshulp over de vloer?

Ja, je krijgt een vaste poetshulp.

Moet ik thuis blijven wanneer ik een poetshulp gevraagd heb?

Dat mag, maar hoeft niet. Je kan je poetshulp binnen laten wanneer zij of hij start. Na de uren trekt de poetshulp de deur achter zich dicht. Of je geeft je sleutel aan je poetshulp. Daarvoor hebben we een sleutelcontract.

Mogen mijn huisdieren vrij rondlopen terwijl er gepoetst wordt?

Omwille van veiligheidsredenen moeten huisdieren in een aparte ruimte verblijven of buiten zijn wanneer de poetshulp aan het werk is.


                                                                          Vermakelijk je leven leven! Vraag hier je eigen poetshulp aan   


 

Werken bij Inharmony

Bij Inharmony zijn we steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Ben jij graag bezig met huishoudelijke taken, verantwoordelijk, klantvriendelijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Openingsuren

Kantooruren

(Voor al uw vragen, aanpassingen uurroosters, nieuwe klanten,....)

Van maandag tot en met vrijdag 

Van  9.00 - 13.00

Strijkatelier

Maandag      09.00-13.00 en 15.00-18.00

Dinsdag       09.00-13.00 en 15.00-18.00

            Woensdag   09.00-13.00

Donderdag  09.00-13.00 en 15.00-18.00

           Vrijdag         09.00-13.00

           Zaterdag     Gesloten

           Zondag       Gesloten


Vragen of tips voor Inharmony? Wij horen je graag, Bel ons steeds vrijblijvend op

011 75 87 94

Hasseltsebaan 24
3940 Hechtel (Hechtel-Eksel)