Maaltijden aan huis klaargemaakt

Geen zin om na je werkdag nog te koken? Maak gebruik van de maaltijdservice van Inharmony en geniet van heerlijke warme maaltijden bij jou aan huis klaargemaakt!


                                                                            Je eten op tafel bij je thuiskomst...aanvaardbare luxe...ontdek het hier   


Onze huishoudhulpen bereiden lekker eten aan huis

Jij wilt een proper huis en ’s avonds gezond en lekker eten? Dat kan! De huishoudhulpen van Inharmony bereiden tijdens hun poetsdienst een heerlijke maaltijd aan huis voor jou en je gezin.

Lasagne, stoofpot met kip of een rijstschotel? Alles is mogelijk! Jij zorgt voor de (verse) ingrediënten of wij halen de nodige boodschappen zelf in huis. Wanneer je thuis komt, hoef je alleen nog je voeten onder tafel te schuiven of warm je je gerecht nog even op. Eet smakelijk!


Wat doet je huishoudhulp niet?

We bereiden verse maaltijden aan huis in de categorie ‘dagelijkse kost’. Geen gastronomische gerechten, wel lekker warm eten. We maken ook slechts één gerecht en niet een volledig weekmenu.

 


Wat kost een warme maaltijd aan huis?

Voor een huishoudhulp, die ook een warme maaltijd aan huis bereidt, betaal je, naast de kosten van de ingrediënten, slechts één dienstencheque per uur. Een cheque kost 9 euro, maar netto betaal je maar 6,30 euro (30% belastingaftrek). Meer niet! Geen extra kosten voor transport of administratie.

                                             Vraag jouw huishoudhulp aan 

Gebruik van verse groenten is voor onze huishoudhulp nooit teveel gevraagd.
Vragenhoekje voor bereiden van maaltijden aan huis door onze huishoudhulp

Is eten thuis laten bezorgen ook mogelijk?

Nee, je huishoudhulp bereidt bij jou thuis een maaltijd. Jij kan voor de ingrediënten zorgen of wij brengen de gewenste voedingswaren mee voor je.

Vers maken is ons niet teveel!

Wie heeft het meeste baat bij maaltijden aan huis?

Senioren en jonge gezinnen met tweeverdieners ondervinden het meeste deugd van deze service. Het is een extra comfort en bespaart heel wat tijd.

Kan mijn huishoudhulp een uur extra werken?

Uitzonderlijk meer nood aan een hulp in huis? Geen probleem! Huishoudhulp met dienstencheques is bijzonder flexibel. We verrekenen dan simpelweg meer dienstencheques. Gewoon even op voorhand af te spreken met je Inharmony kantoor in Hechtel.

Wat gebeurt er als mijn huishoudhulp ziek is?

Indien je wenst, krijg je een vervangende hulp aangeboden. We laten je dan op voorhand weten wie er komt. Het is ook mogelijk om die persoon op een ander moment te laten komen.

Wat als ik op vakantie ga?

Verwittig  Inharmony in Hechtel minstens twee weken op voorhand over je afwezigheid. Meer hoef je niet te doen!

Hoe vaak mag ik mijn hulp annuleren?

Als je iedere week een huishoudster hebt, mag je maximaal 4 weken per jaar annuleren. Als je om de twee weken hulp hebt, mag je maximaal 2 weken per jaar afzeggen. Het is uiteraard mogelijk om je hulp op een andere dag te laten komen.

Is mijn hulp verzekerd?

Al onze huishoudhulpen zijn verzekerd tegen arbeidsongevallen en voor jou als klant hebben we een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering die je verzekert tegen eventuele materiële schadeelectro dienstencheque

Werken bij Inharmony

Bij Inharmony zijn we steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Ben jij graag bezig met huishoudelijke taken, verantwoordelijk, klantvriendelijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Openingsuren

Kantooruren

(Voor al uw vragen, aanpassingen uurroosters, nieuwe klanten,...)

Van maandag tot en met vrijdag 

Van  9.00 - 13.00

Strijkatelier

Maandag      09.00-13.00 en 15.00-18.00

Dinsdag       09.00-13.00 en 15.00-18.00

      Woensdag   09.00-13.00

Donderdag  09.00-13.00 en 15.00-18.00

       Vrijdag         09.00-13.00

           Zaterdag     Gesloten

           Zondag       Gesloten


Vragen of tips voor Inharmony? Wij horen je graag, Bel ons steeds vrijblijvend op

011 75 87 94

Hasseltsebaan 24
3940 Hechtel (Hechtel-Eksel)