Boodschappenhulp met dienstencheques

Even naar de bakker of de apotheker? Maak gebruik van onze boodschappendienst van Inharmony. Laat weten wat je nodig hebt. De rest regelen wij.Je boodschappen gedaan wanneer je thuis komt...meer vrijetijd? Hoe? Ontdek het hier

boodschappen doen in Hechtel met Inharmony

Boodschappen aan huis

Laat je boodschappen thuisbezorgen door je Inharmony huishoudhulp. Zij of hij doet voor jou kleine boodschappen. Denk aan een brood van bij de bakker of fruit en groenten van bij de supermarkt.

Onze Inharmony boodschappenservice bespaart je heel wat tijd. Bovendien combineert onze huishoudelijke hulp voor boodschappen haar werk met strijk- en poetstaken bij jou thuis. Zo slinkt niet alleen je boodschappenlijst, maar vind je na je werkdag ook een proper huis én een lege strijkmand terug.

Wat doet een boodschappenhulp niet?

Alleen dagelijkse behoeften worden aan huis geleverd. We doen dus niet de grote wekelijkse boodschappen of speciale aankopen zoals meubels. Wat wel kan zijn boodschappen van de slager, bakker, apotheker, dierenspeciaalzaak. Een combinatie van meerdere is natuurlijk ook mogelijk.

Wat kost een boodschappenhulp?

Voor hulp bij boodschappen met dienstencheques betaal je één cheque per uur. Een cheque kost 9 euro, maar netto betaal je slechts 6,30 euro (30% belastingaftrek). That’s it! Geen extra kosten voor transport of administratie. Wel leg je zelf alvast geld klaar voor de boodschappen.


                                                                                                Ontdek hoe huishoudhulp met dienstencheques werkt  ≥    
Vragenhoekje over huishoudhulp voor kleine boodschappen

Hoe worden mijn boodschappen aan huis geleverd?

Je huishoudhulp zet je boodschappen aan huis af nadat ze die zelf gaan halen is met het openbaar vervoer, de fiets of te voet. De auto mag niet gebruikt worden.

Mag ik mijn boodschappenhulp meenemen met de wagen om boodschappen te doen?

Nee, om boodschappen thuis te laten bezorgen mag je hulp zich enkel zelfstandig verplaatsen met het openbaar vervoer, de fiets of te voet.

Kan mijn boodschappenhulp een uur extra werken?

Uitzonderlijk meer nood aan een huishoudelijke hulp die ook jouw boodschappen thuis bezorgd? Geen probleem! Dienstencheques zijn flexibel. We verrekenen dan simpelweg meer dienstencheques. Gewoon even op voorhand af te spreken met je kantoor.

Wat gebeurt er bij ziekte van mijn boodschappenhulp?

Indien je wenst, sturen we een vervangende hulp. We laten je dan op voorhand weten wie er komt. Het is ook mogelijk om die persoon op een ander moment te laten komen.

Werken bij Inharmony

Bij Inharmony zijn we steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Ben jij graag bezig met huishoudelijke taken, verantwoordelijk, klantvriendelijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Openingsuren

Kantooruren

(Voor al uw vragen, aanpassingen uurroosters, nieuwe klanten,...)

Van maandag tot en met vrijdag 

Van  9.00 - 13.00

Strijkatelier

Maandag      09.00-13.00 en 15.00-18.00

Dinsdag       09.00-13.00 en 15.00-18.00

      Woensdag   09.00-13.00

Donderdag  09.00-13.00 en 15.00-18.00

       Vrijdag         09.00-13.00

           Zaterdag     Gesloten

           Zondag       Gesloten


Vragen of tips voor Inharmony? Wij horen je graag, bel ons steeds vrijblijvend op

011 75 87 94

Hasseltsebaan 24
3940 Hechtel (Hechtel-Eksel)